ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: Να απαλλαγεί η χώρα από την «σαπίλα» του καθεστώτος Μητσοτάκη

Τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Σημειώνεται ότι σε δύο δίκες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων παραπέμπονται πρώην στελέχη του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με δύο παραπεμπτικά βουλεύματα τα οποία εξέδωσε η Δικαιοσύνη, η συνολική ζημία του ΚΕΕΛΠΟ ανέρχεται συνολικά σε 1,6 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ: Σε δίκη με βαριές κατηγορίες ο φίλος του Αδ. Γεωργιάδη – «Καρφώνει» Πλεύρη για τις παράνομες προσλήψεις

Π. Πολάκης: Προσωπική δικαίωση οι διώξεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναλυτικά, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει: 

«Το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση αν αποκαλύπτονταν ότι η Δικαιοσύνη στέλνει οριστικά στο “σκαμνί” με βαρύτατα κακουργήματα διαφθοράς στενούς συνεργάτες υπουργού, θα ήταν η αποπομπή ή η παραίτηση του εμπλεκόμενου υπουργού. 

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με το καθεστώς Μητσοτάκη στο οποίο υπουργός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ιστορία του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο της Δεξιάς όπου γαλάζια τρωκτικά έκαναν πάρτι με δημόσιο χρήμα το οποίο η ΝΔ βάφτισε και αυτό σκευωρία και φρόντισε μάλιστα να επιβραβεύσει μετεκλογικά τους πρωταγωνιστές του. Ενέταξε στα ψηφοδέλτια της τον κατηγορούμενο Σταμάτη Πουλή, η σύζυγός του επίσης κατηγορούμενη συνεχίζει να είναι συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη ενώ η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ διορίστηκε στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, την οποία εποπτεύει βέβαια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η χώρα από την “σαπίλα” και την διαφθορά του καθεστώτος Μητσοτάκη». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί