Νέο «καρφί» Κύρτσου με αφορμή τις παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, παρά τον φανερό εκνευρισμό του Μαξίμου, συνεχίζει την έντονη κριτική του.

Η είδηση για τα δύο παραπεμπτικά βουλεύματα που στέλνουν στο «σκαμνί» τους υπευθύνους για το πάρτι προσλήψεων επί υπουργίας Άδ. Γεωργιάδη στο ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν στο στόχαστρο του Γιώργου Κύρτσου.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που χθες δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σήκωσε το γάντι με αλλεπάλληλες αναρτήσεις και συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο κόκκινο 105,5». Σήμερα επανήλθε με νέο «τιτίβισμα» για τις προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος: «Το μεγάλο κράτος πολλοί εμίσησαν, τους διορισμούς όμως ελάχιστοι. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τους μαζικούς διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έτσι όμως γινόμαστε εύκολος στόχος των ”φειδωλών” της ΕΕ που ασκούν πίεση για αποτελεσματικότερη δημοσιονομική διαχείριση».

Πρόκειται για ακόμα μια αιχμηρή ανάρτηση του ευρωβουλευτή που μετά τις βολές που εξαπέλυσε για «άστοχο χειρισμό στο θέμα Βαξεβάνη – Παπαδάκου» συνέχισε με τα παλαιά κατορθώματα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η σύγκρουση είναι πλέον είναι ανοιχτή, ωστόσο όπως γράφει στο σημερινό της ρεπορτάζ η «Εφ.Συν.» ο πρωθυπουργός δεν τολμάει να τον διαγράψει γιατί ξέρει ότι αν το κάνει, θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στην Ευρώπη απ’ ό,τι ήδη υπάρχουν για το θέμα των διώξεων δημοσιογράφων που ασχολήθηκαν με την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis.

Με άλλα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται το στραπατσάρισμα της ευρωπαϊκής του εικόνας από τη διαγραφή ενός στελέχους του Ευρωκοινοβουλίου με κύρια αφορμή τη διαφωνία του στελέχους αυτού με τις διώξεις των δημοσιογράφων. Ως γνωστόν ο κ. Κύρτσος έχει κάνει λόγο για «άστοχο χειρισμό από το Μαξίμου του θέματος με Βαξεβάνη, Παπαδάκου» και έχει εξηγήσει αναλυτικά τη διαφωνία του (Documento, Kontra Channel).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί