Ακτιβιστής Ηλ. Γκιώνης: Μεγάλο κύκλωμα από επιχειρηματίες, πολιτικούς και ανθρώπους της show biz που ναρκώνουν και βιάζουν κοπέλες, πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης

«Πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλο κύκλωμα από επιχειρηματίες, πολιτικούς και άνθρωποι της show biz οι οποίοι ναρκώνουν και βιάζουν νεαρές κοπέλες. Ελπίζουμε να μην καταφέρουν να συγκαλύψουν, παρά τις προσπάθειες που κάνουν» λέει στο tvxs.gr ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που συνέβαλε ώστε να μην συγκαλυφθεί η είδηση την οποία αποσιώπησαν τα ΜΜΕ, με τη διαρκή του επικοινωνία με την 24χρονη και άλλα θύματα του κυκλώματος. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Γκιώνης ήταν και ο άνθρωπος που αποκάλυψε την κακοποιητική δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Γνωρίζω ότι ο 27χρονος που κλήθηκε να απολογηθεί για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη είναι ο Βασίλης Λεβέντης της Coca Cola, και πως υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση, άλλων δύο ατόμων στη συγκεκριμένη υπόθεση» προσθέτει, επιβεβαιώνοντας στην ουσία το δημοσίευμα εφημερίδας, που είχε πολύ έγκαιρα δημοσιοποιήσει το όνομα του φερόμενου ως δράστη. Δεν παίρνει πίσω ούτε τα όσα έγραψε για την εμπλοκή του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου: «Παρά τη μήνυση που μου έκανε, όχι δεν ανακαλώ. To κύκλωμα είναι μεγάλο και θα φανεί σύντομα» λέει ο Ηλίας Γκιώνης ο οποίος έχει επικοινωνία με την 24χρονη και τον δικηγόρο της και έχει αναλάβει να τη στηρίξει έμπρακτα σε αυτόν τον αγώνα.

Ο ακτιβιστής έμαθε αρχικά μέσω instagram το γεγονός από ανάρτηση φεμινιστικής συλλογικότητας. Όταν αναπαρήγαγε την είδηση, ξεκίνησε να λαμβάνει μηνύματα από νεαρές γυναίκες, οι οποίες γνώριζαν ανθρώπους και καταστάσεις καθώς είχαν πέσει και οι ίδιες θύματα, αλλά δεν προέβησαν σε καταγγελίες γιατί δεν θυμόντουσαν τίποτα όταν ξύπνησαν από τη νάρκωση.

«Τις ώρες που λάμβανα τα μηνύματα, βγήκε το post του Παπαδόπουλου με την ομολογία και το αναπαρήγαγα κι αυτό. Τότε πολλαπλασιάστηκαν οι καταγγελίες που ερχόντουσαν στο inbox μου. Συνομίλησα με κορίτσια που μου εξήγησαν ποιοι είναι οι επιχειρηματίες, ποια μαγαζιά έχουν. Μου ανέφεραν πολιτικούς του κυβερνώντος κόμματος μάλιστα. Όλες μου αναφέρουν τα ίδια πρόσωπα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των κοριτσιών, το κύκλωμα δρα επίσης στην Κύπρο και τη Μύκονο. «Όλα δείχνουν, ότι ένας επιχειρηματίας γνωστός συντονίζει το όλο σύστημα κι έχει μοιράσει τις άλλες πόλεις στους υπόλοιπους. Άλλος κάνει κουμάντο στην Αθήνα άλλος στη Θεσσαλονίκη και σε κάθε μία από αυτές, έχουν τους αυτοφοράκηδές τους»

Στο ερώτημα πως είναι η 24χρονη σήμερα απαντά: «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος της από το site The Toc. Είναι ντροπή αυτή η πράξη, να δημοσιοποιούν το όνομα της κοπέλας».

Σε σχέση με την ανάρτηση στο διαδίκτυο της φωτογραφίας του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος φαίνεται να διαβάζει το Μακελειό, την εφημερίδα που δημοσιοποίησε το όνομα του στο πρωτοσέλιδο της δείχνοντας τον ως δράστη, ο Ηλίας Γκιώνης απαντά: «Αυτό που ξέρω είναι ότι την είχε εμφανή σε πολύ κλειστό κύκλο, την ανέβασε να τη δουν οι φίλοι του, αλλά διέρρευσε τελικά».

Ο ακτιβιστής,  δηλώνει αποφασισμένος να δώσει έως τέλους τον αγώνα της αποκάλυψης του σκανδάλου ώστε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι ένοχοι. «Έχω αποφασίσει να σταθώ δίπλα της. Αυτή η υπόθεση δεν πρέπει να συγκαλυφθεί. Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί