Με υπογραφή Πλεύρη-Γκάγκα το τέλος στις εφημερίες του «Παίδων Πεντέλης»

Η εμμονική στάση του υπουργείου Υγείας να λειτουργήσει στο νοσοκομείο mega εμβολιαστικό κέντρο έχει οδηγήσει σε πλήρη αποδιοργάνωση και τους εργαζομένους σε αναβρασμό.
Με έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Θάνου Πλεύρη και της Μίνας Γκάγκα επικυρώνεται η απόσυρση του νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης» από την 24ωρη γενική εφημερία με πρόσχημα τον εμβολιασμό.

Γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου διεκδικούν να συνεχίσουν τις εφημερίες τους ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να στηρίζουν τα άρρωστα παιδιά όμως η κυβέρνηση ποινικοποιεί τον αγώνα τους με αγωγή για να κηρυχθεί η χθεσινή κινητοποίηση παράνομη και καταχρηστική.

Την Παρασκευή (14/01) κοινοποιήθηκε το απόγευμα το έγγραφο (υπογεγραμμένο από τον Διοικητή της 1ης ΔΥΠΕ) που αφορά στην έγκριση μερικής αναστολής λειτουργίας του «Παίδων Πεντέλης».

Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης, μπαίνει τέλος στο μέχρι σήμερα πρόγραμμα εφημεριών, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.

Παράλληλα αποφασίστηκε η διακομιδή των επιβεβαιωμένων θετικών περιστατικών Covid19 του Παίδων Πεντέλης στα παιδιατρικά νοσοκομεία «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Αγία Σοφία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί