Στη βουλή το κείμενο των σωματείων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Κρήτης

Αναφορά για τον κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσαν οι βουλευτές Μανώλης Συντυχάκης, Νίκος Παπαναστάσης καιΘανάσης Παφίλης, το κείμενο των σωματείων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Κρήτης στο οποίο αιτούνται την απόσυρση του συνόλου της εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας καθώς και την κατάργηση με νόμο των άρθρων 7 και 12, παρ.5 του νόμου 4387/2016. 

Το κείμενο των σωματείων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Κρήτης

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στη βουλή το κείμενο των σωματείων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Κρήτης”

  1. Ελευθερία Μηλάκη

    Μετά το κύμα μίσους προς τις κόρες και θυγατέρες ηρώων στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, από τον κόσμο, από δημοσιογράφους, αλλά και από πολιτευτές της ΝΔ, μερικοί ακόμα γράφουν (π.χ. το σάιτ dikaiologitika.gr) για σύνταξη – χουντικό κατάλοιπο, για ένα προνοιακό επίδομα που δίδεται μόνο σε εκείνες που είναι 100% άπορες. Οι ήρωες όμως είναι για να καθαρίζουν για όλους μας, δεν περιμένουν καμία αναγνώριση. Γι’ αυτό και λέγονται ήρωες. Η μικροψυχία είναι τελικά κάτι το απαίσιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί