Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη αγνοούμενη – Τρία θύματα από την κακοκαιρία

Νεκρή εντοπίστηκε σύμφωνα με την ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης, η 24χρονη από το Ιράν που αγνοούνταν στις Σέρρες απο χθες, όταν με δύο ακόμα ομοεθνείς της προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα από παράνομη οδό.

Η 24χρονη, ο 35χρονος σύζυγος της, o οποίος βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος αδελφός της, που ειδοποίησε καλώντας στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 22χρονος βρέθηκαν στην περιοχή και στην προσπάθεια τους να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη έχασαν τον προσανατολισμό τους και έπεσαν στο ρέμα ενώ την περιοχή σφυροκοπούσε η κακοκαιρία Διομήδης.

Κεραυνοβολήθηκε ενώ αντιμετώπιζε βλάβες στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

Το μεσημέρι της Τετάρτης ένας εργαζόμενος σε συνεργείο εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Ο άτυχος 50χρονος κεραυνοβολήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης βλάβης. Παρά τις προσπάθειες τρίτων να κρατηθεί στη ζωή, το ασθενοφόρο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ σε σχετική ανακοίνωσή της υπογράμμισε το πρόβλημα της ελλιπούς εκπαίδευσης που υπονομεύει τις συνθήκες ασφάλειας για τους εργαζόμενους.

Χωρίς ακτοπλοϊκές συνδέσεις και την Πέμπτη

Συνεχίζεται η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου, καθώς οι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο φτάνουν σε ισχύ ως και τα 9 μποφόρ.

Αντίθετα, εκτελούνται ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί