«Αντάρτικο» από βουλευτή της ΝΔ για την επιλογή ασθενών από τις ιδιωτικές κλινικές

Κατά της απόφασης της κυβέρνησης που δίνει το δικαίωμα στις ιδιωτικές κλινικές να επιλέγουν ποιους ασθενείς με κορωνοϊό θα νοσηλεύουν, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με την απόφαση του υπουργείου Υγείας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν νοείται επιλογή ασθενών από τις ιδιωτικές κλινικές. Αν γίνεται είναι απολύτως λάθος και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με το υπουργείο Υγείας».

Την αποκάλυψη της εγκυκλίου που δίνει το δικαίωμα στα ιδιωτικά νοσοκομεία να επιλέγουν μόνο ασθενείς που δεν έχουν βαριά συμπτώματα κορωνοϊού, καθώς και την ταλαιπωρία 17 ασθενών στο νοσοκομείο Νίκαιας που περίμεναν σε φορείο μέχρι κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο να δεήσει να τους νοσηλεύσει, έκανε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.

Οι λίστες της ντροπής με την επιλογή ασθενών από τους κλινικάρχες, προκάλεσε σάλο στην κοινή γνώμη, με τον Θάνο Πλεύρη σε πανικό να προσπαθεί ανεπιτυχώς να βγει και από πάνω, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για σπασμωδικές κινήσεις.

Αναρωτιόμαστε τι έχει να απαντήσει άραγε ο Θάνος Πλεύρης στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη που τάχθηκε ανοιχτά κατά της απόφασης της κυβέρνησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί