Εντυπωσίασε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς η ανακαίνιση του Νηπιαγωγείου στο Καβροχώρι

«Ούτε μία μέρα χαμένη στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων» ήταν η οδηγία που είχε δώσει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στους αρμόδιους αντιδημάρχους Παιδείας Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και Τεχνικών Έργων Γιώργο Πετούση για τις ανακαινίσεις και συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια του Δήμου. Η συνεχής αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων αποτελεί μία βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.  

Ένα από τα κτίρια που ανακαινίστηκε πλήρως με τους μαθητές να επιστρέφουν ουσιαστικά σε ένα νέο σχολείο ήταν το Νηπιαγωγείο στο Καβροχώρι. Συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου  στη διάρκεια των εορτών υλοποίησαν σειρά εργασιών που άλλαξε πλήρως την εικόνα του σχολείου, εντυπωσιάζοντας μαθητές εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς με την επιστροφή των μαθητών από τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

Σήμερα επίσης παραδόθηκαν στους Νηπιαγωγούς έπιπλα, με βάση τις προδιαγραφές που εκείνοι είχαν υποδείξει, για την ολοήμερη λειτουργία του Νηπιαγωγείου από την Αντιδήμαρχο Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας Μενέλαο Σκουλούδη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί