Συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ γιατί παραβίασε το ωράριο – Πρόστιμα και στους πελάτες

2.317 ελέγχους πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στην Κρήτη, για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί με το πρόσχημα της πανδημίας.

Οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για… τασάκια, ενώ δεν έλειψε και η σύλληψη ιδιοκτήτη μπαρ επειδή είχε το κατάστημά του ανοιχτό μετά τη 1 τα μεσάνυχτα. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημέρο λουκέτο, ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους πελάτες.

Αναλυτικότερα:

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα 3 σε πεζούς και τα 2 σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους εργοδότες τους, επειδή τους επέτρεψαν να εργάζονται χωρίς μάσκα.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, τα 3 σε πεζούς, ενώ ένα επιβλήθηκε εργαζόμενο κατασήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε την επιχείρησή του μετά τη 1 τα μεσάνυχτα. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημέρο λουκέτο, ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους πελάτες. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού καταστήματος, γιατί σε τραπέζι υπήρχε… τασάκι.

Στο Λασίθι επιβλήθηκαν 9 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, όλα σε πεζούς.

Στο Ρέθυμνο δεν επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί