Independent: Συνελήφθη ο Τζόκοβιτς

Mε σκοπό να απελαθεί από την Αυστραλία

Οι περιπέτειες του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία δεν έχουν τελειωμό, αφού λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Δικαστήριο, καθώς του επεστράφη η visa του, συνελήφθη σύμφωνα με όσα γράφει η Independent που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του πατέρα του Σέρβου τενίστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο πλέον έχει αναπαραχθεί απ’ όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, Σέρβα δημοσιογράφος μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, απ’ όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας και προγραμμάτιζε τις επόμενες κινήσεις του. Το 7NEWS Melbourne ανέφερε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το γραφείο των συνηγόρων του Νο1 τενίστα στον κόσμο.

Η σύλληψη γίνεται προκειμένου να απελαθεί ο Τζόκοβιτς από την Αυστραλία. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί