Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του ηθοποιού, ραδιοφωνικού παραγωγού και συγγραφέα Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, που δήλωσε το αδιανόητο «ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών». Τα λεγόμενά του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, με χιλιάδες αποδοκισματικά σχόλια στο twitter, ενώ θέση πήρε και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ», ζητώντας τον να ανακαλέσει.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Τζούμας σχολιάζοντας στην κάμερα τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Κοζάνης που κατηγόρησε τις γυναίκες για φλυαρία και αναρωτήθηκε πως τις αντέχουν οι άνδρες, ο Κ. Τζούμας δήλωσε πως ο Μητροπολίτης «έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ», μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο Facebook, έκανε ανάρτηση, που αναφέρει πως διαφοροποιείται, ενώ ζητά από τον ηθοποιό που διατηρεί εκπομπή στο σταθμό, να ανακαλέσει.

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση αναφέρει το εξής:

«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό”, στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κωνσταντίνος Τζούμας: «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»”

  1. Η μπούρκα της δύσης

    Καταρχάς ο μητροπολίτης Κοζάνης μάλλον θεωρεί ως αξιοζήλευτο πρότυπο Ελληνίδας κάτι στάρ επαγγελματίες συζύγους και μητέρες – Μπαλατσινού, Μενεγάκη, Τσιμτσιλη κ.α. που φιλάνε χέρια δεσποτών και κάνουν τάματα στη… Μύκονο. Αυτού του είδους τις μπουρκες τις εγκρίνουν οι μητροπολίτες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί