«Από τον Αύγουστο ακούμε συνεχώς δικαιολογίες»: Καταγγελία για την υδροδότηση στις Μεσαμπελιές

Την τραγική κατάσταση με την υδροδότηση καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής των Μεσαμπελιών, μέσω επιστολής της στο Candiadoc, με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, από τον Αύγουστο οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το νερό, ενώ ακούν συνεχώς δικαιολογίες από τους αρμόδιους.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή της:

Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ, πλέον δημιουργούνται απανωτά ερωτήματα για το κατά πόσο ισχύουν οι εκάστοτε “δικαιολογίες” που ακούμε από τον Αύγουστο, οπότε και ξεκίνησε ανά μήνα ο Γολγοθάς μας για να μπορέσουμε να έχουμε μια στάλα νερό. Ένα αγαθό που αυτό το διάστημα είναι ακόμα πολυτιμότερο από κάθε άλλη φορά εν μέσω πανδημίας, καθώς μας στερεί κάθε δικαίωμα καθαριότητας και προστασίας από τον ιό.
Οι δικαιολογίες που ακούμε καθημερινά στο τηλέφωνο είναι πολλές φορές αντιφατικές (η ζημιά αποκαταστάθηκε, η ζημιά είναι μεγάλη κ.λπ.) και με τακτικές υποσχέσεις ότι κάθε απόγευμα το νερό θα έρθει και στην περιοχή μας -Μεσαμπελιές- καθώς πάντα κάποια άλλη περιοχή υδροδοτείται και με τη σειρά μας θα πάρουμε κι εμείς… Ότι βυτία μοιράζονται, για να καλυφθούν οι ανάγκες, αλλά δεν ενημερώσαμε εγκαίρως, για να μας φέρουν, όταν ο ένας υπάλληλος δηλώνει αναρμόδιος και ο άλλος – της απογευματινής βάρδιας- επιμένει ότι ήδη το πρωί στάλθηκαν 15 βυτία, αλλά δεν ειδοποιήσαμε, για να μας φέρουν…
Και κάθε φορά που δεν μπορούν να μας μεταφέρουν μια ακόμη αληθοφανή “αλήθεια” καταλήγουν ότι το απογευματακι- βράδυ το νερό θα έρθει και να κάνουμε υπομονή.
Πότε επιτέλους θα μιλήσει κάποιος υπεύθυνα; Και ποτέ τα λόγια θα γίνουν πράξεις; 
Απαιτούμε άμεση λύση του ζητήματος και όχι δικαιολογίες. Το πρόβλημα υπάρχει από τον Αύγουστο δεν είναι τωρινό. Μένουμε κάθε μήνα χωρίς νερό. Είναι αδιανόητο!

Αγανακτισμένη κάτοικος περιοχής!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί