Ξεκινούν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όσοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας)  στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Συνάδελφοι: Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι ΜΟΝΟ οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας θα δέχεται αιτήσεις από τις 3/1/2022 έως Παρασκευή 28/1/2022 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026″.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί