Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό αντιεμβολιαστής ιερέας

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ιερέας που είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολιασμού. Νοσηλεύεται ακόμη ένας διασωληνωμένος. Ο τρίτος εφημέριος του Ναού είχε εμβολιαστεί κανονικά και δεν νόσησε

Προβληματισμός επικρατεί στις Συκιές της Θεσσαλονίκης και στην ενορία του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοδώρων, καθώς έχασε τη ζωή του από κορονοϊό ένας εκ των ιερέων που λειτουργούσε εκεί.

Ο 73χρονος ήταν κατά του εμβολιασμού και σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr φαίνεται πως είχε επηρεάσει αρκετούς πιστούς στην ευρύτερη περιοχή.

Ένας ακόμη ιερέας του ίδιου Ναού, 50 ετών κολλήσε κι αυτός και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Επίσης είχε ταχθεί ανοιχτά κατά του εμβολίου.

Την ίδια ώρα, ο τρίτος εφημέριος του Ναού είχε εμβολιαστεί κανονικά και δεν νόσησε.

Το γεγονός ότι οι δύο ιερείς ήταν κατά του εμβολιασμού και είχαν επηρεάσει ορισμένους πιστούς στην περιοχή ήταν γνωστό στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Μάλιστα, αρκετές φορές υπήρξαν παραινέσεις από πλευράς Μητρόπολης ώστε οι δύο ιερείς να εμβολιαστούν ωστόσο έδειχναν ανένδοτοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από κορονοϊό κατέληξε και η μητέρα του 73χρονου ιερέα, ενώ νοσεί ο γιος του, επίσης ιερέας, καθώς και ο αδελφός του 50χρονου ιερωμένου που είναι διασωληνωμένος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί