Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα ανήμερα των Χριστουγέννων όταν αγροτικό όχημα ξέφυγε αpό την πορεία του στο ύψος της Παντάνασσας, βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί στο Λιμανάκι και μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία σταμάτησε σε παρακείμενο οικόπεδο.

Όπως αναφέρει η fonimaleviziou.gr , που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, κάτοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν πρώτα δύο άνδρες από το αστυνομικό τμήμα της Αμμουδάρας οι οποίοι αντίκρυσαν τον άτυχο οδηγό έξω από το αυτοκίνητο που ήταν εντελώς κατεστραμμένο να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ένα άνδρα περίπου 22ετών με τα αρχικά Ν.Κ., ενώ ενημερώθηκε και η οικογένεια του από τους αστυνομικούς του τμήματος του ΒΟΑΚ.

Η στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον τραυματία

Μετά από λίγο έφτασαν και άνδρες του ΒΟΑΚ και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον οδηγήσει στο εφημερεύον νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα έμειναν στο σημείο του συμβάντος για να συλλέξουν στοιχεία που θα μπορούν να φωτίσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί