Ηράκλειο: Έκλεψε την τσάντα της συζύγου πρώην βουλευτή με 1.300 ευρώ

Στην σύλληψη μιας γυναίκας που κατηγορείται για κλοπή προχώρησαν το μεσημέρι χτες Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι η γυναίκα αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντα ημεδαπής που περίεχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Για την ιστορία, η τσάντα είναι συζύγου πρώην βουλευτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη άμεσα χθες (24.12.2021) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθές (24.12.2021) το μεσημέρι άγνωστη αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τσάντα ημεδαπής που περίεχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ .

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και βιντεοληπτικού υλικού προέκυψε ότι η ανωτέρω ημεδαπή είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ στην κατοχή της βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί