“Χτύπησε” πάλι ο Γεωργιάδης: “Αν επιδοτήσουμε τα rapid test θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα έχουμε νέα μνημόνια”!

Ουπουργός Ανάπτυξης ξεδίπλωσε μια, τουλάχιστον, περίεργη δικαιολογία για το γεγονός ότι η κυβέρνηση ζητά να κάνουν rapid test ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι από την τσέπη τους και δίνει δωρεάν μόνο self test, τα οποία επιστήμονες θεωρούν αναξιόπιστα.

Μιλώντας στο Mega και απαντώντας σε ερωτήσεις που δέχθηκε για το κόστος των rapid test και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν τα δίνει δωρεάν αλλά ούτε καν τα επιδοτεί, άφησε ενεούς τους τηλεθεατές λέγοντας ότι «εάν επιδοτήσουμε rapid test για όλο τον πληθυσμό θα χρεοκοπήσουμε τη χώρα, θα πάμε σε νέα μνημόνια. Αυτό θέλετε;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα σε δυο φάσεις και συγκεκριμένα μέτρα από τις 27 Δεκεμβρίου και νέο πακέτο από τις 3 Ιανουαρίου που θα αφορά στα εμπορικά καταστήματα και την εστίαση.

Ο προσανατολισμός είναι, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης είναι να μειωθεί η κινητικότητα των πολιτών με τις πληροφορίες να αναφέρουν περιορισμό στο ωράριο των καταστημάτων τόσο των εμπορικών όσο και της εστίασης αλλά και στον αριθμό των πελατών που θα μπορούν να εισέρχονται.

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to ““Χτύπησε” πάλι ο Γεωργιάδης: “Αν επιδοτήσουμε τα rapid test θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα έχουμε νέα μνημόνια”!”

  1. Δήμος Σθένης

    Αν δεν καταλάβατε τι λέει ο Μπουμπούκος να το πούμε με απλά λόγια. Λέει: “αν το κράτος επιδοτήσει τα rapid test (που τα επιβάλλει σαν μια νέα έκτακτη υποχρεωτική φορολογία, θα συμβούν δυο τινά:
    α) πρώτο τινό ότι να αναγκαστεί το κράτος να πληρώσει τα τεστ (από κονδύλιο του προϋπολογισμού και άρα έμμεσα πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε αλλά από τους ήδη πληρωμένους μας φόρους, οπότε δεν θα έχουν να δωρίσουν – πρωτοχρονιάτικα! – στα τρωκτικά τους κανένα αναπτυξιακό μέτρο!!!) και
    β) δεύτερο τινό δεν θα έχει το κράτος λεφτά για τα λαμόγια του (Μπακογιάννηδες και Σια για φιέστες και …δωρεάν επετειακά γεύματα)! (Για να μη γράφω κι άλλα)
    Επομένως δεν είναι καθόλου διατεθειμένο το κράτος τους να μην αρπάξει την ευκαιρία (αληθοφανή για τα βλίτα και τους ηλιθίους – μαζοχιστές, καθώς οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τους υποστηρικτές τους) και να μη χώσει ένα ακόμη χαράτσι στους πολίτες (τέστ + μάσκες – όλα διπλά), υλοποιώντας την “ποοοολύ πετυχημένη” τακτική της “ατομικής ευθύνης”, ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι οι “συμμορίτες του κράτους” να αδιαφορούν για την ενίσχυση των δομών της δημόσιας υγείας. Εξάλλου μέχρι την Πρωτοχρονιά, όπως πάμε, θα πιάσουμε νέο το στόχο των 25.000 νεκρών οπότε “όλα βαίνουν άριστα” (πάντα κατά Μπουμπούκο)!!!

  2. Ερηνη

    Ανά χαθείς να χάνεσαι ύπουλο σίχαμα που κατάφερες νε ξεφτυλισεις κι το όνομά σου. Βρωμερη κατσαρίδα με τσιριδα….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί