Ο Αδωνις ξαναχτυπά: «Δεν υπάρχει ακρίβεια! Στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 selfies»

Η εικόνα που μεταφέρουν τα ΜΜΕ σχετικά με τις ανατιμήσεις στις τιμές των προϊόντων «δεν υπάρχει», σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, ανέφερε πως πηγαίνει ο ίδιος σε σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει, και κανείς δεν του έχει πει πως «μας γδέρνουν οι τιμές».

«Δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει. Σταματήστε τη μαυρίλα», τόνισε.

«Την τελευταία φορά που πήγα σούπερ μάρκετ, το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να με έβγαλαν 7 selfies. Κανέναν κόσμο να μου λέει “μας γδέρνουν οι τιμές” δεν είδα. Θέλετε να πάμε με την κάμερα να δείτε;», είπε απεθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Σχετικά με τις αυξήσεις στην ενέργεια, τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια, πλην των Ελλήνων. Αυτό είναι ανεδαφικό».

Το σχετικό απόσπασμα από το 13:03:

Αντίδραση Ηλιόπουλου

Με σκωπτικό τρόπο και με έναν πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη πως δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν σέλφι στα σούπερ μάρκετ που πηγαίνει.

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα Τρίτη είπε πως δεν πρέπει να γκρινιάζει ο κόσμος και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν να βγει σέλφι στο σούπερμάρκετ. Το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι όντως Υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας. Το δεύτερο, είναι γιατί δεν επιχειρεί να τα πει αυτά όχι σε κάποια συνέντευξη αλλά στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε το μισό μήνα πλέον με το εισόδημά τους, ενώ οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται δραματικά. Εκτός και αν αμφισβητεί και την ΕΛΣΤΑΤ», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ο Αδωνις ξαναχτυπά: «Δεν υπάρχει ακρίβεια! Στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 selfies»”

  1. πρωτόγνωρες εμπειρίες...

    Κάνοντας ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, δεν ξεχνώ τις τραγικές, άθλιες συμπεριφορές κρατικών “λειτουργών” απέναντί μου, στην υπηρεσία μετανάστευσης και ασύλου και στην επιθεώρηση εργασίας. Φυσικά δεν αφορά όλους, αλλά έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια γενικότερη τάση για απαξίωση του πολίτη που πάει να ζητήσει το δίκιο του.
    Τόσα χρόνια, ποτέ δεν μου είχαν συμπεριφερθεί με τόσο ελεεινό τρόπο σε δημόσιες υπηρεσίες, μόνο με Μητσοτάκη γίνεται αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί