Ένταλμα σύλληψης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προχώρησαν οι αρχές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται από την αστυνομία, μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε από νεαρή γυναίκα για ανάρτηση σε sites ερωτικού περιεχομένου, βίντεο και φωτογραφιών με προσωπικές στιγμές χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας και δικηγόρος του θύματος, κατατέθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς δημοσιοποιήθηκαν βίντεο και φωτογραφίες προσωπικών στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της, αδίκημα που είναι αυτόφωρο ενώ είχε προαναγγείλει την έκδοση εντάλματος σύλληψης του παρουσιαστή.

Η κοπέλα αντιλήφθηκε την ανάρτηση του βίντεο μόλις προχθές και επέλεξε αμέσως την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά των αρχών και της δικαιοσύνης, είπε ο κ. Λύτρας, κάνοντας λόγο για ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο παρουσιαστής ανήρτησε εννέα βίντεο σε sites πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία των πρώην συντρόφων του.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε ο δικηγόρος της νεαρής, κόρης φιλικού ζευγαριού του παρουσιαστή. Με τη γυναίκα αυτή, σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε σχέση ενώ εκείνη ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί