Ξεκινά η τελική φάση για την ολοκλήρωση του ισόπεδου κόμβου στον Δραπανιά Κισσάμου

Την σύμβαση του έργου που αφορά την «Ολοκλήρωση εργασιών ισόπεδου κόμβου Δραπανιά Χανίων και συνδετήριων οδών», υπέγραψαν την Τρίτη 21/12/2021 το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο ανάδοχος του «Χ ΙΡΙΔΑΝΟΣ ΑΤΕ»  , παρουσία του Δημάρχου Κισσάμου, κ. Γιώργου Μυλωνάκη.

Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό έργο  που αφορά την «Οδική Ασφάλεια» της περιοχής που είναι ενταγμένο στο «Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» του Υπουργείου Υποδομών, με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης δώδεκα (12) μηνών από σήμερα. 

«Είμαστε διπλά χαρούμενοι, διότι ο Ο.Α.Κ. έκανε τις μελέτες αλλά θα υλοποιήσει και το σημαντικό αυτό έργο. Συνεχίζουμε την καλή μας συνεργασία με τον Δήμο Κισσάμου, σε μια σειρά από σημαντικά Αναπτυξιακά έργα. Είμαστε σίγουροι πως το έργο θα ολοκληρωθεί σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα από αυτό που προβλέπεται στην σύμβαση του και θα δοθεί σε χρήση άμεσα», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

«Ήταν ένα έργο ημιτελές. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την ηγεσία του Υπ. Υποδομών αλλά και την βουλευτή Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για να βρεθεί η πίστωση και να ολοκληρωθεί το έργο, ενώ σημαντική ήταν ακόμη και η συνδρομή του Ο.Α.Κ. για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών αλλά και για την εκτέλεση του. Με την παρέμβαση αυτή, δίδεται λύση, τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και στον οικισμό του Δραπανιά», υπογράμμισε από την δική του πλευρά ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Γιώργος Μυλωνάκης

«Ήταν ένα έργο που πριν από δέκα (10) χρόνια, είχε μείνει στη μέση, επειδή δεν είχαν συντελεστεί τότε οι απαλλοτριώσεις, κι ερχόμαστε τώρα να το ολοκληρώσουμε. Πέραν όμως από τον ισόπεδο κόμβο, θα γίνει παράλληλα αναβάθμιση και βελτίωση του κάθετου δικτύου από και προς την περιοχή του Δραπανιά, συμπεριλαμβανομένης και της θαλάσσιας ζώνης» ανέφερε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Αγαπάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί