Καταγγελία για γιατρό στον Βόλο μετά τον θάνατο 60χρονης από Covid

Επώνυμη καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας κατέθεσε ο σύζυγος μιας γυναίκας 60 ετών που κατέληξε από Covid-19, επειδή δεν πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο λόγω της σύστασης του γιατρού, όπως καταγγέλλει ο άντρας

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» ο άντρας κατέθεσε χθες αναφορά- καταγγελία στον επιστημονικό φορέα ζητώντας να διερευνηθεί η δράση του συγκεκριμένου ιδιώτη γιατρού και πλέον ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αναμένεται να τον καλέσει σε ακρόαση.

Όπως αναφέρει το magnesianews, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Τη μέρα μάλιστα που τελικά αποφάσισε η γυναίκα να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι πρόκειται για φερόμενο ως «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα σε βίντεο τοποθετούνταν με αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το magnesianews ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει στοιχεία για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί