«Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πόσο επικίνδυνος είναι – Μαζικά τεστ από τις τσέπες των πολιτών»

«Αν θέλετε να προστατευθείτε και να προστατέψετε τους γύρω σας, πληρώστε από την τσέπη σας» η συνταγή του Μητσοτάκη

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε η προαναγγελία της κυβέρνησης για μαζικά υποχρεωτικά rapid test ενόψει των γιορτών, με το κόστος ωστόσο να μετακυλίεται στις τσέπες των πολιτών.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «κάθε μέρα που περνά ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι. Από εκεί που τόσους μήνες ανόητα μιλούσε για πανδημία ανεμβολίαστων, στέλνοντας λάθος μηνύματα εφησυχασμού, ξαφνικά ανακάλυψε ότι πρέπει να γίνονται μαζικοί έλεγχοι και τεστ σε όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ειδικά την περίοδο των γιορτών που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός των πολιτών.

Με λίγα λόγια παραδέχεται πως οδήγησε στο σημερινό χάος της πανδημίας».

«Ακόμα και τώρα όμως», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «αντί για μαζική αποζημίωση των υποχρεωτικών τεστ από το κράτος, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τα λάθος μηνύματα στους πολίτες, αφού δια του εκπροσώπου του είπε ξεκάθαρα σήμερα ότι αν αποφασιστεί rapid test και για τους εμβολιασμένους το κόστος θα το αναλαμβάνουν οι ίδιοι. Δηλαδή “αν θέλετε να προστατευθείτε και να προστατέψετε τους γύρω σας, πληρώστε από την τσέπη σας”.

Αντί για αλληλεγγύη και συλλογική αντιμετώπιση, ατομική ευθύνη και επιβάρυνση. Η απόλυτη συνταγή αποτυχίας» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πόσο επικίνδυνος είναι – Μαζικά τεστ από τις τσέπες των πολιτών»”

  1. ματωμένος αετός

    Συγνώμη αλλά ο τρόπος που υποφέρει ο λαός από την εξουσία του Μητσοτάκη αρχίζει να παραπέμπει σε βασανιστήρια των βίκινγκς…
    ανεργία, ακρίβεια, ενδοοικογενειακή βία…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί