Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον 33χρονο σύντροφό της στην Έδεσσα

Την χτυπούσε στη μέση του δρόμου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμόυ έπεσε μια 17χρονη μαθήτρια από τον 33χρονο σύντροφό της, στην Έδεσσα, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη μέση του δρόμου, όπως καταγγέλλει το θύμα.

Ο 33χρονος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, όπως ανέφερε η ίδια στις αρχές. Την ώρα που η κοπέλα επέστρεφε και προσπαθούσε να βάλει τα κλειδιά της στην πόρτα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά. 

Στη συνέχεια, την τράβηξε από τα μαλλιά και την έσυρε στο αυτοκίνητό του, όπου συνέχισε να τη χτυπά, ενώ την απείλησε πως αν μιλήσει, θα της έκανε χειρότερα. 

Η 17χρονη επέστρεψε στο σπίτι, όπου βρισκόταν η μητέρα της, η οποία μόλις την αντίκρισε κάλεσε την αστυνομία. Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση και από το πρωί της Κυριακής ο 33χρονος αναζητείται από τις αρχές.

Τι λέει ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος της οικογένειας , Αντώνης Ξυλουργίδης μίλησε στο protothema.gr κάνοντας λόγο για ένα ακραίο περιστατικό βίας.

«Προέχει η υγεία της 17χρονης κοπέλας αυτή τη στιγμή , ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ο δράστης αναζητείται καθώς έχει εξαφανιστεί. Δυστυχώς παρατηρούμε ότι αυξάνονται δραματικά τα φαινόμενα άσκησης βίας κατά των γυναικών ακόμα και με θύματα ανήλικες κοπέλες παρά την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου, γεγονός το οποίο όπως φαίνεται δεν πτοεί τους επίδοξους κακοποιητές», ανέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί