Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Κάρμελ» – Στα λευκά η χώρα, χιόνια και στην Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής η κακοκαιρία «Κάρμελ» που θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας σήμερα Σάββατο καθώς ψυχρές αέριες μάζες από τη Βόρεια Ευρώπη θα επηρεάσουν την περιοχή μας και η θερμοκρασία προβλέπεται να πέσει περίπου 7 με 8 βαθμούς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της φαίνεται να είναι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις στα κεντρικά και τα νότια, οι θυελλώδεις άνεμοι ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε σημεία της βόρειας Αττικής.

Σύμφωνα με το weather forecast xιονοθύελλες σημειώνονται από το πρωί σε Αγόριανη, Σέττα Ευβόιας, Βίλια, Ιπποκράτειο πολιτεία και Στενή Ευβοίας.


Η ΕΜΥ έχει ήδη εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού ενώ το κρύο είναι ήδη τσουχτερό. Σύμφωνα με το meteo, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Σταμάτα, Δροσιά ο υδράργυρος θα αγγίξει τον 1 βαθμό, ενώ το μεσημέρι φαίνεται να μην ξεπερνάει τους 2 βαθμούς και την Κυριακή ολόκληρη την μέρα η θερμοκρασία φαίνεται να κυμαίνεται από – 1 έως 2 βαθμούς Κελσίου. Αντίστοιχα σε περιοχές των Βορείων προαστίων, το Σάββατο η θερμοκρασία φαίνεται να κυμαίνεται από 2 έως 3 βαθμούς, το ίδιο και την Κυριακή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί