Αθλιότητα του σημιτικού Γεραπετρίτη σε βάρος Τσίπρα- Πώς προκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό (βίντεο)


Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για τον προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αίθουσα της ολομέλειας σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα έγιναν αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ανεβαίνοντας στο βήμα είπε στον κ. Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε», απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

Στο σημείο εκείνο η κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέδρασε εγκαλώντας τον κ. Γεραπετρίτη για την φράση του με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στην αίθουσα της ολομέλειας. Τότε έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το έδρανό του, απευθυνόμενος προς τον κ. Γεραπετρίτη και λέγοντας πως για πρώτη φορά παρεμβάλλονται δύο υπουργοί μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του πρωθυπουργού και πως δεν είναι υποχρεωμένος να τον ακούσει.

«Θα ακούσω τον αρχηγό σας, όχι εσάς, που δεν είστε εκλεγμένο μέλος αυτού του κοινοβουλίου. Όταν το πετύχετε αυτό, θα σας ακούσω», είπε ο κ. Τσίπρας και αποχώρησε από την αίθουσα με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί