Η νέα διοίκηση του συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης

Στις 10 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ανατολικής Κρήτης για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στην ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ.. Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν τα παρακάτω: 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2021
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΕ ΔΟΥ
ΨΗΦΟΙ% Επί ΕγκύρωνΕΔΡΕΣΨΗΦΟΙ% Επί ΕγκύρωνΕΔΡΕΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – Σ.Α.Σ.11454,80%48340,10%3
ΑΣΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ178,20%12411,60%1
ΔΑΚΕ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 6430,80%26430,90%2
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (Δ.Α.Σ.) ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ  – ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ136,20%03617,40%1
ΛΕΥΚΑ /ΑΚΥΡΑ5  6  
ΣΥΝΟΛΟ213100%214100%

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και αποτελείται από τους εξής:

  • Πρόεδρος του ΔΣ ορίστηκε ο Βαβουράκης Νικόλαος του Ιωσήφ, 
  • Αντιπρόεδρος του ΔΣ ορίστηκε η Φιλία Μαρία Νεονάκη του Κωνσταντίνου,
  • Γραμματέας του ΔΣ ορίστηκε ο Φωτάκης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου,
  • Ταμίας του Συλλόγου ορίστηκε ο Καλαθάκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου,
  • Μέλη του Συλλόγου ορίστηκαν οι 
    • Σφακιανάκης Σταύρος του Ελευθερίου 
    • Ανυφαντάκη Ελευθερία του Κωνσταντίνου και
    • Ρασούλη Διαμάντη (Μαντώ) του Αποστόλου

Σε ανακοίνωση της νέας διοίκησης αναφέρονται:

Το νέο Δ.Σ., με παρακαταθήκη την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου την περίοδο 2017-2021, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μία δύσκολη συγκυρία για τους εργαζόμενους καθώς, συχνά με αφορμή την πανδημία του COVID-19, οι πιέσεις από τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ εντείνονται όλο και περισσότερο οδηγώντας τις υπηρεσίες και τους συναδέλφους στα όρια της εργασιακής εξουθένωσης. Ο αριθμός των συναδέλφων βαίνει μειούμενος, οι απαιτήσεις, τα καθήκοντα και οι ευθύνες διαρκώς αυξάνονται, η παρατεινόμενη οικονομική κρίση υποδαυλίζει τον κοινωνικό αυτοματισμό εναντίον του κλάδου, ενώ ο απαρχαιωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες, συχνά ασαφείς και αντικρουόμενες, φορολογικές διατάξεις δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το κρίσιμο για την οικονομία της χώρας έργο μας.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δυσχερές εργασιακό περιβάλλον, ο σύλλογος καλείται με κινητήρια δύναμη τη στήριξη των μελών του, να αγωνιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση προκειμένου να βελτιώσει την εργασιακή καθημερινότητα στις υπηρεσίες και να προστατεύσει τους συναδέλφους και τις θέσεις εργασίας τους απ’ τις ανεδαφικές και μη εφαρμόσιμες δομικές επιλογές της Διοίκησης της Α.Α.Δ.Ε., έτσι ώστε να είναι εφικτό να επιτευχθεί ο ανώτερος στόχος όλων: η καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί