Το… τσιφλίκι του ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής “διώχνει” γιατρούς εν μέσω πανδημίας, επειδή… έχει από παλιά διαφορές μαζί τους!

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γ. Χακιαδάκης, αριστερά, με τον Γ. Δροσίτη

Είναι απίστευτο, αλλά δυστυχώς πραγματικότητα: ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκης διώχνει γιατρούς, εν μέσω πανδημίας, επειδή έχει διαφορές μαζί τους από το παρελθόν! Δηλαδή θυσιάζει τη δημόσια Υγεία για να εκδικηθεί!

Τι έχει συμβεί; Ο διευθυντής – θωρακοχειρουργός, Γιάννης Δροσίτης, συνταξιοδοτείται στις 31 Δεκεμβρίου. Αλλά όπως ΄έχει δικαίωμα, ζήτησε με αίτησή του να παραμείνει για 6 μήνες ώστε να βοηθήσει το νοσοκομείο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Κι όμως, ο κ. Χαλκιαδάκης, που από τον καιρό που υπηρετούσε ως γιατρός είχε κόντρες με πολλούς γιατρούς κι ανάμεσά τους με τον κ. Δροσίτη με τον οποίο είναι στα δικαστήρια, αρνήθηκε τις υπηρεσίες του, λέγοντας ότι… δεν τον χρειάζεται το ΠΑΓΝΗ! Βέβαια αν τον χρειάζεται το λένε με τις εισηγήσεις τους τα στελέχη του νοσοκομείου αλλά και η εμπειρία και ειδικότητα του κ. Δροσίτη.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι με η εκδικητική στάση του διοικητή συμπαρασύρει και άλλες δυο γιατρούς (Ματρέλα Ερμίνα, γαστρεντερολόγο, Νίκο Μαρταβατζή, γυναικολόγο) Eπου συνταξιοδοτούνται 31 Δεκεμβρίου και ζήτησαν να παραταθεί για ένα εξάμηνο η παρουσία τους στο νοσοκομείο. Και σε αυτούς λέει όχι ο διοικητής, για να μην είναι ξεχωριστή και κραυγαλέα η αντίδραση στο αίτημα Δροσίτη.

Μα τι στο καλό, οικογενειακή του επιχείρηση θεωρεί ο διοικητής το νοσοκομείο;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί