Δήμαρχος Χερσονήσου: Συνάντηση για θέματα πολιτικής προστασίας

Συνάντηση για θέματα Πολιτικής Προστασίας, αλλά και για τις δυνατότητες ενίσχυσης της 3ης ΕΜΑΚ σε υλικοτεχνική υποδομή είχε χθες ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος και ο Διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ, Σταύρος Καλογιαννάκης στο δημοτικό κατάστημα στο Λιμ. Χερσονήσου. 

«Είναι πάγια πρακτική μας να συνδράμουμε στο έργο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρεί σε φυσικές καταστροφές και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Εδώ, στο Δήμο μας, που ακόμα μετράει πληγές από τις καταστροφικές περυσινές πλημμύρες, είμαστε παραπάνω από ευγνώμονες για την αυταπάρνηση με την οποία πρόσφεραν ανεκτίμητη βοήθεια στους δημότες μας.  Αναγνωρίζουμε ότι είναι δίπλα μας στις πλέον δύσκολες στιγμές και είμαστε με τη σειρά μας στη διάθεσή τους, να εξετάσουμε όλες τις δυνατότητες ενίσχυσής τους,» δήλωσε ο Δήμαρχος. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού, Άρδευσης,  Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος, Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Πρωτογενούς Τομέα και Δημοτικής Αστυνομίας, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκη, του προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χερσονήσου, Γιώργου Χρονάκη και του Αξιωματικού Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νικολάου Αναγνωστάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί