Αρναούτογλου: Πού θα φέρει χιόνια η Carmel – Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα (βίντεο)

Η κακοκαιρία Carmel θα φέρει κρύο και χιόνια σε ορισμένες περιοχές της χώρας, με τον Σάκη Αρναούτογλου στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες να αναλύει την εξέλιξη του καιρού.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στην Αττική θα υπάρξουν χιόνια το Σάββατο πάνω από τα 300 με 400 μέτρα, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα υπάρξουν και πάνω από τα 200 μέτρα προς το βράδυ, αλλά κυρίως στις δυτικές περιοχές.

Προσοχή θα χρειαστούν οι ισχυροί άνεμοι, καθώς αναμένεται να έχουν ρυπές έως και 9 μπόφορ. Η Θερμοκρασία στην Αττική θα φτάσει μέχρι τους 7 βαθμούς, αλλά στα βόρεια τμήματα το θερμόμετρο θα είναι κοντά στο 0.

Ο καιρός των Χριστουγέννων


Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από την Πέμπτη αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βαρομετρικά χαμηλά και νοτιάδες, κάτι που σημαίνει ότι μετά το παγερό ξεροβόρι θα έχουμε σε πολλές περιοχές πυκνές ομίχλες που θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα τώρα, χιόνια αναμένεται να πέσουν, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μόνο στα πολύ ορεινά τμήματα της Ηπείρου και συγκεκριμένα πάνω από τα 1.700 μέτρα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, αλλά θα υπάρχουν σε ορισμένες περιοχές ανοίγματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί