Γρεβενά: Και για τον βιασμό της μητέρας του κατηγορείται ο μητροκτόνος – Ήταν γυμναστής σε σχολείο!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη μητροκτονία στα Γρεβενά, από τον 59χρονο που στο παρελθόν είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, φέρεται ότι βίασε τη μητέρα του, προτού τη σκοτώσει καθώς εντοπίστηκαν και ευρήματα γενετήσιας πράξης, ενώ ο θάνατός της επήλθε από στραγγαλισμό. 

Ο 59χρονος συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό. 

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος αρχικά πήγε σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.

Έτσι, η σορός της 83χρονης εστάλη για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν γυμναστής σε σχολείο

Για έναν άνθρωπο που είχε ψυχολογικά προβλήματα, δημιουργούσε συχνά προβλήματα και είχε εργασθεί ως γυμναστής… σε σχολείο, κάνουν λόγω οι κάτοικοι στο χωριό Κοσμάτι Γρεβενών, περιγράφοντας τον 59χρονο που βίασε και σκότωσε την μητέρα του.

Ο 59χρονος μητροκτόνος από τα Γρεβενά, πριν το 1993, -σύμφωνα με πληροφορίες- εργαζόταν ως γυμναστής σε σχολείο. Καταδικάζεται για την δολοφονία της γιαγιάς του και παραμένει στην φυλακή για 7 με 10 χρόνια. Όταν αποφυλακίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος δουλεύει και πάλι σε σχολείο ως γυμναστής. Σταμάτησε μάλιστα να εργάζεται ως γυμναστής σε σχολείο πριν από μόλις περίπου οκτώ χρόνια, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό το γιατί. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο παρελθόν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών ως επιδειξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών

Συνελήφθη ο 59χρονος γιος της σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό

Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες και συστηματικές ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ανθρωποκτονία 83χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 14-12-2021 σε περιοχή των Γρεβενών.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (15-12-2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Γρεβενών, 59χρονος ημεδαπός, γιος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και του βιασμού.

Ειδικότερα, η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες προχθές (14-12-2021) εντός της οικίας τους, ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της μητέρας του, ενώ επιπλέον εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί