Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Είχε ανεβάσει βίντεο και άλλων γυναικών

«Είχε κανάλι με video για 10 χρόνια»

Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδα πορνογραφίας με εκείνη πρωταγωνίστρια χωρίς τη συγκατάθεσή της. Όπως δήλωσε η καταγγέλλουσα στο Star, το πρώτο από τα βίντεο ανέβηκε ενώ ακόμη είχαν σχέση. Ο πρώην συντελεστής του Ράδιο Αρβύλα δε, σύμφωνα με την ίδια, είχε κανάλι στο οποίο υπήρχαν βίντεο και άλλων γυναικών.

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια site ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, αμέσως ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε εμένα. Είχε ένα κανάλι για δέκα χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δυο κανάλια, σε δυο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε και ένα μπλογκ το οποίο έχει και μέχρι σήμερα, δεν το έχει κατεβάσει δεν ξέρω γιατί» σημείωσε. Όπως είπε, εκείνη την ειδοποίησε μια φίλη της, η οποία την αναγνώρισε σε ένα από αυτά τα βίντεο του παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα.

«Έγινε μήνυση, δεν τη πήρα ποτέ πίσω, απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε για να τα βρούμε εξωδικαστικά λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε, αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου. Απλά λόγω κορωνοϊού καθυστέρησε η υπόθεση και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο, γιατί ο ίδιος δήλωνε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά» συνέχισε.

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος, γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου έναν μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ» ανέφερε ακόμη.

«Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση, απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω, δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με μένα… Ακόμη και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες. Όταν τον γνώρισα ήμουν 24 χρόνων, είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα. Είναι ψυχοφθόρο», κατέληξε η ίδια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί