Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Φίλοι Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης» μέσω ανακοίνωσής του καλεί σε Ετήσια Γενική Συνέλευση και διενέργεια Αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής, με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26 του Καταστατικού Λειτουργίας του συλλόγου,

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της έκθεσης του ΜΦΙΚ στη Λ. Σ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο, την Τρίτη 28/12/2021 και ώρα 13:30, και σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 8/1/22 και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο.Δικαίωμα συμμετοχής, με βάση το Καταστατικό, στη Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη (πληρωμένες συνδρομές και του 2021). Τα μέλη μπορούν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε με επιστολή στο Δ.Σ., είτε δια ζώσης την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις άλλες εκλογές.

“Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων σας μια που τόσο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης –Παν. Κρήτης, όσο και ο Σύλλογος Φίλων βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί