Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας οι Οικολόγοι Πράσινοι

  Συνάντηση με τον συμπρόεδρο των Οικολόγων Πράσινων, Δημήτρη Πολιτόπουλο, είχε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Ο κ. Πολιτόπουλος, βρέθηκε στο Δημαρχείο, με τον κ. Φραγκάκη να τον ενημερώνει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τον σεισμό, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, στην ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης του Δήμου, ώστε να προχωρήσει άμεσα η ανοικοδόμηση του.  

Ο κ. Φραγκάκης συνόδευσε τον Συμπρόεδρο των Οικολόγων Πράσινων  στη βόλτα του στον κεντρικό δρόμο του Αρκαλοχωρίου, προκειμένου και εκείνος να δει από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτίσματα. 

Παράλληλα, βρέθηκε στον χώρο όπου έχουν εγκατασταθεί οι οικίσκοι στο Αρκαλοχώρι, στους οποίους φιλοξενούνται οι σεισμοπαθείς.

«Επισκεφτήκαμε το Αρκαλοχώρι για να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.  Τα κτίρια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και η οικονομική ζωή του τόπου θα «ζωντανέψει» ξανά και η πόλη θα βρει τους ρυθμούς της, μόνο όταν αποκατασταθούν τα κτίρια», δήλωσε ο κ. Πολιτόπουλος, ενώ ο κ. Φραγκάκης τον ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξε, όπως επίσης το μέλος της γραμματείας κεντρικής Μακεδονίας Ζαχαρία Πεϊδη και το μέλος του κόμματος Κώστα Σαμαρίτη που τον συνόδευαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί