Κρήτη: Δυο συλλήψεις για κλοπές σε ναούς

Συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στα Χανιά, καθώς αφαίρεσαν από Ιερό Ναό εκκλησιαστικά είδη. Επιπλέον εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση κλοπής σε Ιερό Ναό

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν άμεσα, σήμερα (12.12.2021) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, σήμερα (12.12.2021) μεταμεσονύχτιες οι ανωτέρω ημεδαποί, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, είχαν εισέλθει σε Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και αφού ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους ημεδαπούς και στο Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και αντικείμενα προοριζόμενα για την Θεία Λατρεία.

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σε ακόμη έναν Ιερό Ναό στην ίδια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί