Κρήτη: Συνελήφθη 50χρονος μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας για βιασμό

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που έγινε το πρωί της Τρίτης από μια 26χρονη κοπέλα στο ΑΤ Ιεράπετρας έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, έχοντας ξεκινήσει η ανάλογη έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λασίθι η 26χρονη, ημεδαπή με καταγωγή εκτός Ιεράπετρας, φιλοξενούταν στο σπίτι ενός 50χρονου με καταγωγή από τον Αλβανία, και το βράδυ της Δευτέρας με τη χρήση βίας την ανάγκασε να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Το επόμενο πρωί η ίδια βρέθηκε στο ΑΤ Ιεράπετρας κατήγγειλε το περιστατικό και έκανε μήνυση στον 50χρονο, ο οποίος τελικά συνελήφθη.

Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε στην πράξη του και χθες, Τετάρτη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα απ’ ΄όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η 26χρονη δεν βρέθηκε χθες στα δικαστήρια, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ώστε να βρεθούν αποδεικτικά στοιχεία για την καταγγελία της.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Κρήτη: Συνελήφθη 50χρονος μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας για βιασμό”

  1. Φίλε, πρέπει να με γουστάρει, δεν εξηγείται αλλιώς...

    Υπάρχουν άντρες που δεν ξέρουν από φιλία, ούτε καν από συνεργασία.
    Μια φορά ήρθε ένας κύριος από Αλβανία στο σπίτι μου, για να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα στο παιδί του. Το παιδί ήταν μια χαρά, καλός μαθητής, γυμνασίου. Όμως την επόμενη φορά ο μπαμπάς ήρθε μόνος, χωρίς το παιδί, δήθεν για να του δώσω το πρόγραμμα και τη λίστα των βιβλίων…
    Και τότε άρχισε. Μόνη σου μένεις εδώ; Εδώ κοιμάσαι; Τέτοια ωραία γυναίκα και να κοιμάσαι μόνη σου; Πρέπει μια μέρα να έρθεις να πάμε για καφέ…
    Μετά από όλα αυτά του ανακοίνωσα τηλεφωνικώς ότι δεν θα αναλάβω το παιδί, λόγω οικογενειακού προβλήματος και του έδωσα το τηλέφωνο μιας φίλης μου καθηγήτριας, δίμετρης και εύσωμης και αυστηρής προσωπικότητας. Εκεί δεν τόλμησε να κάνει τα ίδια – τόλμησε σε μένα που είμαι φιλική εκ φύσεως, είχε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του ενώ ήταν 1,55 και κακάσχημος. Η φίλη μου τελικά μου είπε και ευχαριστώ που της έστειλα πελάτη!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί