Θλίψη για επιχειρηματία του Ηρακλείου: Έχασε μετά από 6 μήνες τη μάχη για τη ζωή του

Βαρύ πέπλο στο χώρο της θάλασσας αλλά και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου για τον αγαπημένο Μάκη Γενιτσαρίδη 60 ετών ο οποίος μετά από μία μεγάλη μάχη έξι μηνών στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας έφυγε από τη ζωή.

Ο άτυχος επιχειρηματίας του Ηρακλείου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη 6 μηνών, καθώς τον περασμένο Ιούνιο, έπεσε από ύψος στο λιμάνι Ηρακλείου, κατά την διάρκεια επισκευής σκάφους.

Δείτε επίσης: Εσπευσμένα στο Βενιζέλειο άνδρας που έπεσε από ύψος στο λιμάνι του Ηρακλείου

Συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, στον Άγιο Νικόλαο Γαζίου στις 3 το μεσημέρι.

Το boatfishing.gr τον αποχαιρετά, κάνοντας γνωστή την αγάπη του για τη θάλασσα:

Ο Μάκης ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος. Απλός και προσιτός κάτι που τον έκανε να χαίρει σεβασμό και αγάπη από όλους. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, γενναιόδωρος σε όλα του, με έμφυτη ευγένεια, θετική αύρα και πραότητα.

 «Όργωσε» την θάλασσα που αγαπούσε από μικρός, έχοντας ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, με αποκορύφωμα το Ελλάδα – Βραζιλία 12.500 ναυτικά μίλια σε 55 ημέρες, δύο άτομα με ένα καταμαράν 18 μέτρων. Ένα ταξίδι ζωής όπου πέρασε από Ελλάδα Ισπανία, Μαρόκο, Κανάρια Νησιά, Σαλβαδόρ, Βραζιλία και επιστροφή στην Κρήτη!

Επιστροφή στην οικογένειά μετά από 55 ημέρες, 12.500 ναυτικά μίλια με ένα καταμαράν 18 μέτρων ταξιδεύοντας από Ελλάδα – Βραζιλία!

Με σκληρή δουλειά, διέπρεψε στον χώρο της θάλασσας και επιχειρηματικά, καθώς δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα της εμπορίας και επισκευής σκαφών και ναυτικών κινητήρων, ειδών αλιείας, θαλάσσης και κατάδυσης διατηρώντας με την αμέριστη βοήθεια της γυναίκας του Μαρίας αλλά και των Κώστα και Σταύρο, το κατάστημα Captain Hook στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στάθηκε μαχητής σε όλη του τη ζωή, ακόμα και στην στιγμή που τραυματίστηκε βαρύτατα στη διάρκεια πτώσης του από σκάφος τον Ιούνιο, στην προβλήτα 6 του λιμανιού του Ηρακλείου. Όλοι είχαμε την πεποίθηση ότι ο Μάκης, θα τα καταφέρει. Δυστυχώς η έκταση των τραυμάτων και των βλαβών που είχε υποστεί δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν. Δυστυχώς κατέληξε μετά από έξι μήνες νοσηλείας στην εντατική.

Τον γνωρίσαμε και θα τον θυμόμαστε σαν την ήρεμη δύναμη, τον λάτρη της ανοιχτής θάλασσας, τον ακούραστο άνθρωπο που αγαπούσε την δουλειά του, τον άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του.

Θα σε θυμόμαστε πάντα, Καλό Ταξίδι Μάκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί