Ανάληψη χορηγίας του συστήματος καθοδηγούμενης χειρουργικής Stealth Navigator S8 EM ENT από τις Μινωικές Γραμμές προς την ΩΡΛ Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Οι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 07.12.2021, στα Κεντρικά Γραφεία Ηρακλείου, σεμνή τελετή για την παρουσίαση της  ανάληψης της χορηγίας του πλέον προηγμένου συστήματος καθοδηγούμενης χειρουργικής, STEALTH NAVIGATOR S8 EM ENT, προς την ΩΡΛ Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου,  το οποίο και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην χειρουργική αντιμετώπιση και ασφαλή διεκπεραίωση δύσκολων ενδοσκοπικών/ρινοχειρουργικών περιστατικών, όπως κακοήθεις όγκους, κ.λ.π..

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινού, της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κας Λένας Μπορμπουδάκη, του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γεώργιου Κοχιαδάκη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κας Ειρήνης Παπαδάκη-Σκαλίδη, του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Γεώργιου Χαλκιαδάκη, του Ομότιμου Καθηγητή ΩΡΛ, κ. Εμμανουήλ Χελιδόνη, του Καθηγητή, Δ/ντή Νευροχειρουργικής Κλινικής, κ. Αντωνίου Βάκη, του Αν. Καθηγητή, Δ/ντή ΩΡΛ Κλινικής του ΠΑΓΝΗ,  κ. Εμμανουήλ Προκοπάκη, του Αν. Καθηγητή Οφθαλμολογίας, κ. Ευστάθιου Δετοράκη, του Επίκουρου Καθηγητή, κ. Αλέξανδρου Καρατζάνη, της Διευθύντριας ΕΣΥ ΩΡΛ Κλινικής, κας Ειρήνης Παναγιωτάκη, του Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής & Προέδρου των Γιατρών Αιγαίου ΠΑΓΝΗ, κ. Εμμανουήλ Βεληβασάκη,  του Επιμελητή Α’ ΩΡΛ Κλινικής, κ. Νικόλαου Χατζάκη, της Επιμελήτριας Β’ ΩΡΛ Κλινικής, κας Μαρίας Δουλαπτσή, του Δ/ντή Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αριστείδη Τσατσάκη, της Προϊσταμένης Νοσηλευτών ΩΡΛ-ΟΦΘ-ΟΔΟΝΤ.Κλινικών, της Διοίκησης και του Διευθυντικού Προσωπικού των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνης Μανιαδάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία από την έναρξη της λειτουργίας της έως και σήμερα, έχει συνειδητά εντάξει στο επίκεντρο του στρατηγικού της σχεδιασμού, ένα ευρύ πρόγραμμα ποικίλων δραστηριοτήτων, πρωτοβουλιών και χορηγιών, με επίκεντρο τον άνθρωπο, που συνδυάζουν την εταιρική ανάπτυξη με την πολύπλευρη κοινωνική ευημερία, πρόοδο και υγεία.   

Εντός αυτού του πλαισίου, οι Μινωικές Γραμμές θα συνδράμουν στο έργο της ΩΡΛ Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αναλαμβάνοντας την οικονομική κάλυψη του κόστους αγοράς του εν λόγω συστήματος.

Με τη σειρά του, ο κ. Εμμανουήλ Προκοπάκης, Αν. Καθηγητής, Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική χορηγία, η οποία θα συνδράμει ουσιαστικά στη λειτουργία και το σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και 33 χρόνια η  ΩΡΛ Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Αποτελεί ένα ανεπτυγμένο σύστημα διεγχειριτικής απεικόνισης, υψίστης σημασίας για όλο το εύρος των πολύπλοκων ΩΡΛ επεμβάσεων ενώ το ΠΑΓΝΗ είναι το 1ο Νοσοκομείο στην Ελλάδα που γίνεται η απόκτηση του συγκεκριμένου μηχανήματος. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι από τη σχέση και γόνιμη συνεργασία της ΩΡΛ κλινικής με την εταιρία, οι οποίες μοιράζονται κοινά στοιχεία όπως η πλοήγηση, το όραμα, η πρωτοπορία, η αριστεία και η προσφορά στον άνθρωπο, μπορεί να αποδοθεί  και η φράση «Πλοήγηση με όραμα», ενώ η συγκεκριμένη προσφορά  αποτελεί παράδειγμα για άλλες εταιρείες. 

Τη σημαντικότητα της εν λόγω προσφοράς υπογράμμισαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κα Λένα Μπορμπουδάκη και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης.

Οι Μινωικές Γραμμές, έχοντας ως γνώμονα την ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται, και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που τους αναλογεί, δείχνουν την έμπρακτη και ενεργή στήριξή τους μέσω αυτής της χορηγίας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρασχεθούν ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στον λαό της Κρήτης και όλου του Νότιου Αιγαίου που περιθάλπεται στο ΠΑΓΝΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί