10.487 γεύματα διανεμήθηκαν από τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού στους σεισμόπληκτους

Ολοκληρώθηκε μόλις μια πρόσθετη αποστολή του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού: Από τις 11 Οκτωβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου παρασκευάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Χώρου στην οδό Μονής Αγκαράθου 10.487 γεύματα που διανεμήθηκαν σε κατοίκους των σεισμόπληκτων χωριών του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων – περίπου διακόσια κάθε μέρα, σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Τώρα, την κάλυψη αυτής της ανάγκης αναλαμβάνει η Πολιτεία.

Η ‘αποστολή’ ήταν πρόσθετη στη μόνιμη δραστηριότητα παρασκευής 250 γευμάτων καθημερινά για ανθρώπους που το χρειάζονται στην πόλη του Ηρακλείου, δραστηριότητα καθημερινή (επτά μέρες την εβδομάδα) που βρίσκεται στο δέκατο χρόνο της άσκησής της, από την αρχή δηλαδή της κρίσης που μεταλλάσσεται και δεν τελειώνει.

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στον Κοινωνικό Χώρο για την υπερπροσπάθεια, καθώς και τους εθελοντές που συνέδραμαν.

Ο Κοινωνικός Χώρος, με τις βασικές δομές του, το «Φαγητό με την Αγάπη μας» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και με τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που οργανώνει ή φιλοξενεί στο συγκρότημα της οδού Μονής Αγκαράθου, συνεχίζει με το ίδιο πρόταγμα: Να βγούμε στο φως, όλοι και μαζί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί