Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Σοβαρά επεισόδια με “πρωταγωνιστές” τα παιδιά θύματος και θύτη-αυτόχειρα

Με την γυναικοκτονία που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στο Πάνορμο και το οποίο μετράει ήδη δύο θύματα αφού λίγο καιρό αργότερα κατέληξε και ο 49χρονος θύτης – αυτόχειρας, σχετίζεται το επεισόδιο των πυροβολισμών εναντίον κατοικίας, γεγονός, που έχει φέρει νέα αναστάτωση από το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή δημοτική κοινότητα του Μυλοπόταμου.

Όπως μεταδίδει το rethemnosnews.gr, όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, οπότε ο γιος της 47χρονης που είχε χάσει την ζωή της από τα χέρια του 49χρονου, ήρθε στα χέρια μετά από έντονη λογομαχία με τον γιο του θύτη και αυτόχειρα στο χωριό Ρουμελί. 

Και ενώ το περιστατικό θεωρήθηκε αρχικά λήξαν, το απόγευμα της Κυριακής ο νεαρός από το Ρουμελί πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στο Πάνορμο και έριξε εναντίον της κατοικίας με άσφαιρα πυρά. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στο σπίτι εκείνη την ώρα βρισκόταν η μητέρα του, η οποία υπέστη σοκ ενώ προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση σε όλη την τοπική κοινωνία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία βρήκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τον νεαρό γιο της 47χρονης ενώ ο δράστης αναζητείται. 

Στο Πάνορμο και στο Ρουμελί έχουν φτάσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων. 

Δείτε σχετικά:

 48χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη στην Κρήτη και αυτοπυροβολήθηκε

Σοκάρει το νέο έγκλημα στην Κρήτη – Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα

Κρήτη: Οδύνη και οργή για την 47χρονη Σταυρούλα, το νέο θύμα γυναικοκτονίας

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Την σκότωσε μπροστά στην κόρη της

Κρήτη: Νεκρός ο δράστης της εκτέλεσης της 47χρονης στο Πάνορμο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί