Δεν τα λένε από την αντιπολίτευση, αλλά δεξιές εφημερίδες! (εικόνες)

Την ιστορία με τις απίστευτες δηλώσεις του γιού του δωσίλογου και αντιπροέδρου του Μητσοτάκη που προαναγγέλλουν νέες αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις, τις διαβάσατε.

Δείτε: Ανατριχιαστική δήλωση Πικραμμένου: “Θα προτιμούσα να σώσω μια ανθρώπινη ζωή, παρά να πω ότι υπήρξα δημοκράτης”!

Προφανώς αυτή η δήλωση εξοργίζει κάθε άνθρωπο με δημοκρατική συνείδηση. Και πρέπει να γίνει “σημαία” από την αντιπολίτευση.

Αν όμως μια “κάργα δεξιά εφημερίδα”, όπως η “Δημοκρατία” βγαίνει με αυτό τον τίτλο, τα πράγματα για την κυβέρνηση δεν ΄είναι όπως μας τα λένε οι δημοσκοπήσεις… Και δεν είναι καθόλου καλά, όπως θα δούμε στη συνέχεια, όταν πλάι στη “Δημοκρατία” υπάρχει το antinews, που υπογράφει ως μέσο (δηλαδή δεν είναι άποψη ενός σχολιογράφου) άρθρο με τον τίτλο “Ένας λαγός που παριστάνει τον ηγέτη”!

Πρωτοσέλιδο Εφημερίδας - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - 2021-12-03

Το antinews

Δείτε και το κείμενο του antinews με τον τίτλο “Ένας λαγός που παριστάνει τον ηγέτη”, για να καταλάβετε ότι η “δεξιά πολυκατοικία” έχει ραγισμένα θεμέλια όσο εκεί υπάρχει ο Μητσοτάκης…

Ολόκληρο το κείμενο:

Ένας λαγός που παριστάνει τον ηγέτη

(Ανανεωμένο) Μάλλον οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι μας θεωρούν όλους ανόητους.

Διαφορετικά δεν θα επιδίδονταν σε αυτή την επαίσχυντη προπαγάνδα.

Εμφανίζοντας τον… παραλίγο Μωυσή ως τον Eυρωπαίο ηγέτη που κινεί τα νήματα.

Πρώτος λένε πρότεινε το υγειονομικό πάσο και πρώτος άνοιξε τον δρόμο της εμβολιαστικής υποχρεωτικότητας μετά προστίμων βεβαίως βεβαίως.

Με την Ευρώπη να τον ακολουθεί και να ετοιμάζεται να επιβάλλει… ολοκληρωτικό εμβολιασμό.

Τι ωραία που θα ήταν να φαινόταν το ίδιο ρηξικέλευθος και στους άλλους μείζονες τομείς.

Φέρ’ ειπείν στην οικονομία. Ξεκαθαρίζοντας στο κονκλάβιο των Βρυξελλών ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν μέσω του νέου συμφώνου σταθερότητας για να ξεχρεωθούν τα σπασμένα της κορονοκρίσης.

Ή στα ελληνοτουρκικά. Διατρανώνοντας ότι εφόσον δεν παρθούν αποφάσεις κατά του τραμπούκου επεκτατικού γείτονα, θα μπλοκάρει με απανωτά βέτο τα πάντα.

Ή στο μεταναστευτικό. Διακηρύσσοντας ότι αν δεν γίνει επιμερισμός βαρών, η Ελλάδα θα πάψει να είναι φύλακας της ανθρώπινης δυστυχίας κι ας καθαρίσουν μόνοι τους με τον σουλτάνο.

Προφανώς και δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή νύξη.

Το αποδεικνύει περίτρανα ο δυόμισι ετών… ευρωπαϊκός ραγιαδισμός του.

Κάτι που καταδεικνύει επίσης ολοφάνερα ότι τα περί… κορονιασμένης ηγετικότητας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά καραμπινάτα fake news.

Λαγός των Βρυξελλών είναι ο άνθρωπος για να επιβληθεί η εμβολιαστική δικτατορία.

Σύντομα θα έρθει σε όλους μας η λυπητερή.

Το προεξόφλησαν άλλωστε τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και άλλοι κορυφαίοι… άριστοι

Και εις άλλα με υγεία!

ΥΓ. Προτού σπεύσουν οι μητσοτακικοί κλακαδόροι να μας χαρακτηρίσουν ψεκασμένους, τους πληροφορούμε ότι οσονούπω θα μπολιαστούμε για τρίτη φορά.

Είναι αυτονόητο ότι εμπιστευόμαστε την -έστω και με κενά- επιστήμη, για ευνόητους λόγους.

Δεν εμπιστευόμαστε όμως τύπους σαν τα αφεντικά τους και τους ευρωπαίους συνδαιτυμόνες τους, που την εκμεταλλεύονται για να τρομοκρατήσουν τους λαούς μη τυχόν και μπουν ανάχωμα στο δυστοπικό Great Reset και χάσουν το φαγοπότι.

Antinews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί