Μήνυμα Αντώναρου προς Μητσοτάκη: Η κοινωνία βράζει κι είναι έτοιμη να εκραγεί

Ένα έμμεσο μήνυμα προς την κυβέρνηση και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνει με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος  μετά και τις εξελίξεις στη Γερμανία όπου η «επερχόμενη» κυβέρνηση Σολτς έχει ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, των σκληρών μέτρων και της καραντίνας των ανεμβολίαστων.

Σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως θα μπει στον πειρασμό να εφαρμόσει τα ίδια μέτρα και τον προειδοποιεί – επειδή η πραγματικότητά του περιορίζεται μεταξύ Λυκαβηττού και Βορείων Προαστίων – ότι η κοινωνία βράζει και είναι έτοιμη να εκραγεί

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Με την υπεροργάνωση που τους διακρίνει και την τάση τους να “υποτάσσονται” αδιαμαρτύρητα στις εκάστοτε επιταγές του κράτους οι Γερμανοί έχουν σαλτάρει καθώς διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να τιθασεύσουν την πανδημία. Παραδείγματα: Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων η μη ορκισμένη ακόμη νέα κυβέρνηση Σόλτς όχι μόνο προανήγγειλε την γενική υποχρεωτικότητσα για εμβολιασμό από τον Μάρτιο. Σε αρκετά κρατίδια ετοιμάζονται να εφαρμόσουν το λεγόμενο σχέδιο 2Gplus σύμφωνα με το οποία μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες θα μπορούν να μπαίνουν σε εστίαση και λιανεμπόριο — αλλά κι αυτοί μετά απο τεστ. Και το πιο εξωφρενικό: Οι ανεμβολιαστοι — που ποσοστιαία είναι στη Γερμανία όσοι και στην Ελλάδα — μπαίνουν ουσιαστικά σε καραντίνα. Στο σπίτι τους δεν θα μπορούν να δέχονται παρά μόνο δύο άτομα απο αλλπ νοικοκυριό. Φαντάζομαι όλα αυτά θα φτάνουν στα αυτιά του ημετερου Μητσοτάκης και, όπως τον βλέπω, μαλλον θα μπει στον πειρασμό να τα εφαρμόσει κι εδώ. Αλλωστε η τάση του είναι να βάλει τα πόδια σ ένα παπούτσι για όλους τους Ελληνες που τον αμφισβητούν — εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους. Μόνο που εδώ δεν είναι Γερμανία και η κοινωνία, για όποιον ξέρει να την αφουγκράζεται και δεν περιορίζεται να κινείται μεταξύ Λυκαβηττού και Βορείων Προαστίων, βράζει κι είναι έτοιμη να εκραγεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί