Τρεις προσαγωγές μετά την επιστροφή ξένου fund σε επιχείρηση της Κρήτης

Ο ιδιοκτήτης και δύο ακόμη άτομα επιχείρησαν να τους αποτρέψουν για να σταματήσουν τις όποιες εργασίες – Στο πλευρό τους και μέλη του ΣΑΟΡ που εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους, ενώ τόνισαν πως αν ολοκληρωθεί η διαδικασία στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου αφού είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες

Σε τρεις συνολικά προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ νωρίτερα το πρωί, με αφορμή την επιστροφή ξένου fund σε επιχείρηση του Ρεθύμνου, την οποία είχε επιχειρήσει να κατασχέσει το Σεπτέμβριο του 2017. 

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για fund το οποίο εξαγόρασε δάνειο του επιχειρηματία του καταστήματος , επιχειρώντας το 2017 κατάσχεση εν μέσω έντονων διαμαρτυριών και επεισοδίων.
Σήμερα το πρωί , το fund επέστρεψε μετά από τέσσερα περίπου χρόνια στέλνοντας συνεργείο προκειμένου να τοποθετήσει κάμερες και να αλλάξει τις κλειδαριές στο εν λόγω κατάστημα που βρίσκεται επί της Αρκαδίου, συναντώντας εκ νέου αντιστάσεις από τον ιδιοκτήτη και δύο ακόμη άτομα που επιχείρησαν να τους αποτρέψουν για να σταματήσουν τις όποιες εργασίες. Στο πλευρό τους βρέθηκαν και μέλη του ΣΑΟΡ που εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους, ενώ τόνισαν πως αν ολοκληρωθεί η διαδικασία στο συγκεκριμένο κατάστημα, θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου αφού είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες.

Σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του ΣΑΟΡ Σήφης Σουχλάκης υπογράμμισε: “Εμείς πρέπει να αντισταθούμε, γιατί εφ’ όσων υποχωρεί η πανδημία βλέπουμε πως τα funds ξεκινούν ξανά, να πάρουν την περιουσία των Ελλήνων. Μετά από αυτή την πανδημία και τα οικονομικά προβλήματα, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ακόμη περισσότερο και όλο και περισσότεροι θα βρεθούν στην δεινη θέση να χάσουν την περιουσία τους. Θα το εμποδίσουμε αυτό και θα είμαστε εκεί, δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη να τον στηρίξουμε ψυχολογικά και ηθικά με όποιο τρόπο μπορούμε. Μετά από αυτό θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα ακολουθήσουν κι άλλες περιουσίες”.

Goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί