«Το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια, κανείς επίσημος οργανισμός δεν με ενημέρωσε»: καταγγέλλει ο ασθενής στην Κρήτη (Βίντεο)

Η νέα “επιτυχία” του επιτελικού κράτους, έμαθε από τον Πλεύρη στην τηλεόραση ότι νοσεί

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Χανιώτης, που είναι ο πρώτος ασθενής που εντοπίστηκε με την «μετάλλαξη Όμικρον» στην Ελλάδα, έμαθε έκπληκτος από την τηλεόραση ότι νοσεί, από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του zarpanews.gr μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης ο ίδιος ο ασθενής δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση ότι πρόκειται για τη μετάλλαξη Όμικρον και φέρεται να το έμαθε από την τηλεόραση και την πρωινή συνέντευξη του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ασθενής μένει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Νότια Αφρική, ενώ ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, 26/11.

Ο ίδιος είναι πλήρως εμβολιασμένος, είχε κάνει τεστ πριν την αναχώρησή του για την Ελλάδα, ενώ έκανε άλλο ένα τεστ όταν έφτασε στη χώρα. Αμφότερα ήταν αρνητικά. Τη Δευτέρα το πρωί ωστόσο, έκανε ένα τρίτο τεστ και αυτό έδειξε ότι είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι επρόκειτο για τη μετάλλαξη «Όμικρον», επιβεβαιώθηκε μόλις σήμερα το πρωί καθώς η ανάλυση του δείγματος έγινε στο εργαστήριο Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Δείτε το βίντεο του Open:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί