Τι γυρεύει… η αλεπού στο παζάρι!

Στην πολιτική συγκέντρωση του Νίκου Ανδρουλάκη, στο ξενοδοχείο Αστόρια, συμμετείχε αρκετός κόσμος και υποστηριχτές του πάλαι ποτέ ένδοξου σοσιαλιστικού χώρου  του ΠΑΣΟΚ. Βασικά όσοι έχουν απομείνει! Δεν είναι και πολλοί!!Καλή η προσπάθεια για μια αναγέννηση του κινήματος αν και δύσκολη η επίτευξή της!

Στη συγκέντρωση ήταν παρόντες και πολιτικά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μάλιστα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό καταχειροκροτούσαν τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.!!!

Παρ;vν ήταν και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός! Το παράδοξο είναι ότι η Δημοτική Παράταξη της Δύναμης Πολιτών το 2014 αλλά και το 2019 διατυμπάνιζε ότι είναι μια ανεξάρτητη δημοτική παράταξη η οποία ουδεμία σχέση έχει με κόμματα! Εδώ όμως  οι φωτογραφίες και οι πράξεις τους διαψεύδουν!

Τι γυρεύει ο ανεξάρτητος Δήμαρχος Ηρακλείου, σε μια πολιτική συγκέντρωση ενός υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.; Θα περίμενε κανείς ο Δήμαρχος να κρατά πολιτικές ισορροπίες και αποστάσεις από κάθε είδους κομματικές συγκεντρώσεις!!!

Εκτός και αν για ακόμα μια φορά δεν άντεξε και δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι των εκλεκτών του Αντιδημάρχων οι οποίοι δυστυχώς φαίνεται να τον τραβούν  αριστερά και δεξιά, χρησιμοποιώντας τον, για την επόμενη μέρα!

Με εκτίμηση
Νίκος Π.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί