Αλ. Τσίπρας: Σταματήσετε κ. Μητσοτάκη – Χειρίζεστε μια κρίση και το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας (Βίντεο)

«Μας λέτε ότι δήθεν σώζετε ζωές κι έχουμε ξεπεράσει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Η χώρα βρίσκεται στη χειρότερη θέση. Κι εσείς κύριε Μητσοτάκη μας κουνάτε το δάχτυλο»

«Οαυταρχισμός είναι το τελευταίο στάδιο της αποτυχίας και φοβάμαι ότι την αποτυχία σας κύριε Μητσοτάκη θα την πληρώσουμε όλοι εμείς, η ελληνική κοινωνία» τόνισε με έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό σχολιάζοντας τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της τροπολογίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω 60 ετών, που αναμένεται να ψηφιστεί απόψε το βράδυ.

«Η χθεσινή σας απόφαση δείχνει ένα πράγμα, ότι σε μία πρωτοφανή και κρίσιμη στιγμή τραγωδίας, με αυταρέσκεια μας λέτε ότι δήθεν σώζετε ζωές κι έχουμε ξεπεράσει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Η χώρα βρίσκεται στη χειρότερη θέση στη δυτική Ευρώπη. Κι εσείς κύριε Μητσοτάκη μας κουνάτε το δάχτυλο» υπογράμμισε με νόημα ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

«Πάνω σε αυτή την τραγωδία παίρνεται μία θέση που ξορκίζατε πριν από λίγους μήνες» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας κι επιβάλλεται το πρόστιμο 100 ευρώ, «διαπράττοντας το ένα σφάλμα μετά το άλλο».

«Πάρετε πρωτοβουλίες συνεννόησης και όχι καταστολής εσείς έχετε την ευθύνη» κύριε Μητσοτάκη. Σταματήσετε κ. Μητσοτάκη. Χειρίζεστε μια πρωτοφανή κρίση και το πρόβλημά σας είναι πως θα επιτεθείτε στον Τσίπρα» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρότρυνε στην τοποθέτησή του τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεχάσει για λίγο την αντιπολίτευση, και να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται απέναντι στην κοινωνία μόνος του. Τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέστησε στον πρωθυπουργό να διερωτηθεί και να απαντήσει, τα πάτε καλά κύριε Μητσοτάκη στη διαχείριση της πανδημίας;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί