Αλ. Τσίπρας: Ήλπιζα ότι θα κρατούσατε ένα επίπεδο αλλά το έχετε χάσει τελείως (Βίντεο)

Επιταχυντής της κρίσης ο Μητσοτάκης, είναι ο αυτουργός της υγειονομικής τραγωδίας τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία και τριτολογία του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αυτουργός της υγειονομικής τραγωδίας που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία και τριτολογία του στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό και αλλάζει άποψη από τη μία μέρα στην άλλη. «Είστε επιταχυντής της κρίσης, έχετε τεράστια ευθύνη για την τραγωδία που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και αναφέρθηκε στο «έλλειμμα αξιοπιστίας που σας διακατέχει κύριε Μητσοτάκη. Η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό τοίχος ανοσίας που θα έπρεπε να χτίσουμε απέναντι στην πανδημία».

«Δεν μπορείς να χτίσεις κλίμα εμπιστοσύνης όταν από την πρώτη στιγμή είστε εσείς ο ίδιος που δημιουργείτε κλίμα αναξιοπιστίας, όταν ο ίδιος παραβιάζετε τα μέτρα. Όταν αντιμετωπίζει την εμβολιαστική καμπάνια στη λογική της χρηματοδότησης των ΜΜΕ για να δημιουργήσετε δικό σας καθεστώς. Κρύβετε τους υπουργούς σας μην τυχόν έρθουν και καταθέσουν και πουν αλήθειες για τη δόλια επιλογή σας να πάρετε τα λεφτά των φορολογουμένων και να φτιάξετε το δικό σας καθεστώς. Ούτε η απογραφή δεν προχωράει. Σας προβληματίζει αυτό; Δημιουργείτε ένα κλίμα άρνησης στους πολίτες ακόμα και για τα αυτονόητα πράγματα» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ήλπιζα ότι θα κρατούσατε ένα επίπεδο στη σημερινή αντιπαράθεση αλλά το έχετε χάσει τελείως» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τριτολογία του και αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να μην κλείνουν τα σχολεία παρά μόνο αν υπάρξουν 50+1 κρούσματα στην τάξη.

Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Σταματήσετε κ. Μητσοτάκη – Χειρίζεστε μια κρίση και το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί