Εξαφάνιση-θρίλερ δύο γυναικών στην Κύπρο: Συλλήψεις και ερωτήματα

Σοβαροί φόβοι για τη ζωή δύο γυναικών από τη Ρωσία εκφράζονται στην Κύπρο, σε μια υπόθεση που απασχολεί έντονα την επικαιρότητα.

Το περιστατικό ήρθε στη γνώση των αρχών στις 19 Νοεμβρίου όταν άνδρας που ανήκει στο στενό περιβάλλον των δύο γυναικών από τη Ρωσία κατήγγειλε στην αστυνομία ότι είχε να επικοινωνήσει μαζί τους δύο ημέρες, ενώ υπέδειξε έναν άνδρα, συριακής καταγωγής, αναφέροντας ότι εκείνος ενδέχεται να γνωρίζει τι συμβαίνει.

Ο Σύρος προσήχθη από τις αρχές και στην κατάθεσή του ανέφερε ότι πήρε τις κοπέλες από την κατοικία τους στη Λάρνακα και τις μετέφερε σε κατοικία έξω από τη Λεμεσό που εργαζόταν προσωρινά.

Λίγο αργότερα η κυπριακή αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι των γυναικών διαπιστώνοντας ότι όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν εκεί, ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι κοπέλες έχουν φύγει από τη χώρα.

Οι έρευνες στο σπίτι έξω από τη Λεμεσό όπου φέρεται να βρέθηκαν τελευταία φορά ανακάλυψαν κηλίδες αίματος σε εκσκαφικό μηχάνημα και έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αίμα ανήκει τόσο στη μία από τις δύο γυναίκες όσο και στον άνδρα που βρίσκεται υπό κράτηση.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για ακόμη έναν άνδρα, ενώ οι έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εξαφάνιση-θρίλερ δύο γυναικών στην Κύπρο: Συλλήψεις και ερωτήματα”

  1. διεφθαρμένο κρατίδιο

    Τόσο μικρή χώρα, που όλοι τα ξέρουν και δεν τους νοιάζει…
    Άλλη μια υπόθεση όπως του σίριαλ κίλερ που δρούσε για καιρό ανενόχλητος; Και άλλη μια απόδειξη πως η βία κατά των γυναικών ευδοκιμεί κυρίως στη φτώχεια και στην ανάγκη…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί