Εθελοντική αιμοδοσία στο Εσπερινό ΓΕΛ Ηρακλείου

Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγ. Ιωάννη», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου θα βρίσκεται στο χώρο του Σχολείου, Γερουλάνου 32 στον Αγ. Ιωάννη, τις ώρες από 16:30 έως και 19:30.

Οι εθελοντές θα πρέπει να προσέλθουν τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να προσφέρουν κάτι πραγματικά «δικό τους».

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο, εδώ και δώδεκα χρόνια, διατηρεί τη δική του τράπεζα  αίματος με έδρα το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με έντονη κοινωνική προσφορά.

“Σας περιμένουμε στο σχολείο μας και όλοι μαζί να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που δεν ξέχασε τις πρωτογενείς αξίες του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης”, αναφέρουν στο κάλεσμά τους ο Σύλλογος Διδασκόντων και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ηρακλείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί