Elbisco: Δεν έχουμε σχέση με τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι

Η εταιρεία ELBISCO AE και η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις επιχειρήσεις, στις εγκαταστάσεις των οποίων συνέβη το τραγικό συμβάν, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε η εταιρεία Elbisco, με την οποία αποποιείται κάθε εμπλοκή σχετικά με τον τραγικό θάνατο του 8 κοριτσιού στο Κερατσίνι.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η Elbisco και η ετικέτα Αλλατίνη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις επιχειρήσεις, στις εγκαταστάσεις των οποίων, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το τραγικό συμβάν της 17ης.11.2021.

Με αφορμή αναληθείς αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα, η εταιρεία προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η εταιρία ELBISCO A.E. και οι άνθρωποί της εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τον αποτροπιασμό τους για το πρόσφατο τραγικό συμβάν, της 17-11-2021, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο 8χρονο κορίτσι.

Οι επιχειρήσεις (εταιρείες του Ομίλου Σαραντόπουλου) στις εγκαταστάσεις των οποίων, στο Κερατσίνι Πειραιώς, συνέβη το φρικτό γεγονός, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εταιρεία ELBISCO AE και τη μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ (μετοχική, επιχειρηματική, εμπορική, συνεργασίας ή άλλη).

Η εταιρεία μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, παράγει τα αναγνωρισμένα προϊόντα της (μπισκότα, κέικ, αλμυρά κράκερ και άλευρα τελικού καταναλωτή), υπό το σήμα φήμης ΑΛΛΑΤΙΝΗ, αποκλειστικά στα δύο εργοστάσιά της στο Πικέρμι Αττικής και στην Γλύφα Χαλκίδας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι μια εκ των προαναφερόμενων, εδρευουσών στο Κερατσίνι Πειραιώς, επιχειρήσεων χρησιμοποιεί σε προϊόντα παραγωγής της (χονδρικής εμπορίας και προοριζόμενα για επαγγελματική χρήση) το σήμα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, εναντίον της θέλησης της εταιρείας μας η οποία, για τον λόγο αυτό, έχει άμεσα, ήδη από το έτος 2015, προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και ευρίσκεται σε αντιδικία με την άνω επιχείρηση».

Την ίδια ανακοίνωση είχε αναρτήσει η εταιρεία ήδη από χθες στο λογαριαρμό της στο Facebook.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις εταιρείας στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και τελικά να πεθάνει από αργό και βασανιστικό θάνατο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί