Εγώ πιστεύω τον Άρη…

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Πλέον καταντάει αστείο με ορισμένες από τις εκπομπές του ΣΚΑΪ. Οπως το πρωί της Πέμπτης που ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξενούσαν τον Γιώργο Παυλάκη, καθηγητή, ιατρό-ερευνητή, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ. Σε ένα παράθυρο βρισκόταν και ο καθημερινός σχολιαστής της εκπομπής, ο Αρης Πορτοσάλτε.

Ελα όμως που δεν άρεσαν στους δύο άρρενες δημοσιογράφους όσα έλεγε ο καθηγητής, ειδικά ο Αρης εξέφραζε πολλές αντιρρήσεις κουνώντας, σχεδόν απαξιωτικά, το κεφάλι του. Λογικό, τι να μετράει μπροστά του ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ…

Βλέπετε, ο καθηγητής χαλάει το αφήγημα της κυβέρνησης περί πανδημίας των ανεμβολίαστων, μια κι επανέλαβε πολλές φορές ότι έχει αποδειχτεί πλέον πως μεταδίδουν τον ιό και οι εμβολιασμένοι, όχι μόνο οι ανεμβολίαστοι. «Δεν είναι επιδημία των ανεμβολίαστων, αυτό είναι αποπροσανατολιστικό, η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από μη εμβολιασμένους», ο καθηγητής; «Εμείς οι εμβολιασμένοι γιατί να κλείσουμε; Επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί η μειονότητα; Να πάνε να εμβολιαστούν ή να περιμένουν τη μοίρα τους», ο Αρης Πορτοσάλτε. Να επιμένει παθιασμένα ο δημοσιογράφος την ώρα που ο καθηγητής έλεγε ότι «οι αλχημείες πρέπει να τελειώσουν, χρειάζονται σοβαρά μέτρα».https://2bbed00f864ade3d2de820e88ec58f16.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Αρης ανέβηκε στα κάγκελα: «Το λοκντάουν στην Ελλάδα το θέλουν οι ανεμβολίαστοι και ο ΣΥΡΙΖΑ» κραύγαζε θυμωμένα. Απορημένη η Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε ευλόγως «ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ λοκντάουν;» για να πάρει την απάντηση από τον Δημήτρη Οικονόμου πως ε, εντάξει, δεν είναι και τόσο αλήθεια αφού «λέμε εμείς τα δικά μας»! Εβαλε πνιχτά τα γέλια η Μαρία, τι να έκανε κι αυτή… «Το λοκντάουν στην Ελλάδα το θέλουν οι ανεμβολίαστοι και ο ΣΥΡΙΖΑ» λοιπόν ώστε να μένουν οι εντυπώσεις.

Η αντίδραση του κόσμου βέβαια στο Twitter δεν ήταν και τόσο κολακευτική για το κανάλι του Φαλήρου και τους δημοσιογράφους. Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια, σταχυολόγησα ομολογώ τα πιο ευγενικά, οπότε καταλαβαίνετε πώς ήταν τα υπόλοιπα.

■ Μιλάμε ο Πορτοσάλτε πηγαίνει σαν τρυπάνι πάνω-κάτω από τα νεύρα. Γκρεμίζεται το αφήγημά τους.

■ Κι όμως, υπάρχουν ακόμα θιασώτες αυτής της κωμικοτραγικής παράστασης που λέγεται «ΣΚΑΪ».

■ Αν αισθανθείς ποτέ άχρηστος στην εργασία σου σκέψου ότι ο Πορτοσάλτε δηλώνει δημοσιογράφος.

■ Οταν η πραγματικότητα σε έχει ξεπεράσει αλλά εσύ επιμένεις στην προπαγάνδα.

■ Ο καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ είπε πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό. Ο Αρης Πορτοσάλτε τον αμφισβήτησε. Εγώ πιστεύω τον Αρη. Πετάγεται ο κάθε άσχετος και μας λέει τη βλακεία του, έλεος!

■ Αυτή η Αναστασοπούλου μου τη δίνει όταν αμφισβητεί τον Πορτοσάλτε μας.

■ Σε λίγο θα βγει ο Πορτοσάλτε και θα πει «δεν θα γίνει λοκντάουν που να πεθαίνουν 200 την ημέρα, εκεί να σκάσετε, βρομοσυριζαίοι».

Πηγή: Εφημερίδα Συντακτών

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί